Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Tι σημαίνει η ανταλλαγή του Jimmy Butler για το NBA

1. Νέα Big 3
Μεγάλο ρίσκο πήραν οι παράγοντες των Sixers με αυτήν την ανταλλαγή. Από τη μια έχουν αποκτήσει μια από τις καλύτερες πεντάδες στην Ανατολής με την Big 3 των Embid-Simmons-Butler. Στον αντίποδα όμως, με σκοπό να αποκτήσουν τον. Butler έχασαν δύο από τους καλύτερους role players στο NBA (Convington και Saric).Δικαιολογημένη όμως μπορεί να θεωρηθεί η κίνηση αν υπολογίσουμε την άσχημη εκκίνηση στη σεζόν.
2. Καινούριο ξεκίνημα για τους Wolves
Η κίνηση αυτή ήταν μεγάλο κέρδος για τους Timberwolves καθώς ο Jimmy Butler, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έφευγε το καλοκαίρι και οι Timberwolves δε θα έπαιρναν τίποτα και όσο περισσότερος καιρός περνούσε τόσο λιγότερη αξία είχε στο market. Οι role players που απέκτησαν θα είναι εξαιρετική προσθήκη γύρω από τους Towns και Wigging και δε θα ήταν απίθανο να συμμετάσχουν στα playoffs τον Μάιο.
3. Πρέπει να ανησυχήσουν οι Warriors;
Όχι ακόμα. Αν και θα είναι καλύτερος αντίπαλος για αυτούς οι ανανεωμένοι Sixers, ακόμα έχουν την καλύτερη πεντάδα στο NBA. Άμα όμως μείνει στους 76ers ο Butler τότε είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση...
4.  Ποιος φταίει ο Jimmy ή οι Minnesota
Με την ανταλλαγή αυτή θα απαντήσουμε στο ερώτημα εάν ο Jimmy Butler είναι πρόβλημα στα αποδυτήρια ή οι παράγοντες των Minnesota Timberwolves δεν τον διαχειρίστηκαν σωστά. Δηλαδή αν γίνει πάλι ...σίριαλ η κατάσταση με τον Butler, τοτε θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην μετέπειτα πορεία του.

5. Τελικά ποιος κέρδισε την ανταλλαγή;
Δύο παράγοντες θα το κρίνουν αυτό. Πρώτον, αν θα επιλέξει ο Jimmy Butler το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στην Philadelphia. Και δεύτερον, ποιά θα είναι η πορεία των wolves τώρα που δε θα έχουν Butler και θα πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στους KAT και Wiggins. Αποτελεσματικά, θα το ξέρουμε τον νικητή τον Ιούλιο...

1 σχόλιο: